Welkom op de website van Noordtest

Noordtest is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in het testen en beheren van bedrijfsapplicaties en software. Door mijn jarenlange ervaring in het beheren en testen van complexe ketens en applicaties ben ik bij uitstek geschikt u bij uw testtrajecten en beheeropdrachten te helpen. Zoekt u een functioneel beheerder, functioneel applicatiebeheerder, ketenbeheerder, procesketenmanager, tester, testconsultant of test co÷rdinator, schroom dan niet en neem contact met mij op.

Testen zijn te onderscheiden in Functionele-, Systeem-, Systeemintegratie-, Regressie-, Productieacceptatie-, Keten- en Acceptatietesten.
Testen is tegenwoordig een onmisbare schakel bij het wijzigen of bouwen van applicaties of software. Om belemmering van uw bedrijfsprocessen te voorkomen, is het van groot belang om vroegtijdig te testen. Door vroegtijdig en zorgvuldig te testen volgens Tmap beperkt u de kosten van herstelacties.

Tevens kan Noordtest u ondersteunen bij het functioneel beheer van uw bedrijfsapplicaties volgens Itil. Noordtest draagt zorg voor de juiste werking van de applicatie(s) en of ketens, implementaties van nieuwe releases en patches, gebruikersondersteuning, onderhouden van contacten met leveranciers en opstellen service level agreements, opstellen releaseplanningen en fungeren als vraagbaak voor de gehele organisatie.